Tüm detayların sanatçıdan habersiz olması katılımcıları da çok heyecanlandırdı.
Etkinliğin baş mimarı Müslüm Eren’in kızı; Tv Programcısı/ Sunucu Eda Eren’di. İzmir Bayraklı’da bir mekanda düzenlenen kutlama; iş dünyası, sanat ve medya camiasından bir çok ismi biraraya getirdi. Özellikle Müzik Dünyasına birçok müzisyen kazandıran, onları cesaretlendiren, sahnelerinde çokça yer veren Eren için, birçok dostu oradaydı.
Duygulanan sanatçının gözleri tüm gece dolu doluydu. Sıra sahne almaya geldiğinde, sesi, mizah yeteneği ve performansı ile davetlilere çok keyifli anlar yaşattı. Müslüm Eren 40 yıl önce ailesiyle Memleketi Erzurum’dan İzmir’e göç etti. 12 çocuklu kalabalık bir ailenin erkekleri arasında ortancası. 35 yıllık evli. 1 kız çocuğu var. Daha askere gitmeden başlamıştı müzik hayatı. Çok genç yaşta Türkiye’nin sayılı gazinolarında yıllarca sahne aldı. Maksim, Ekiciöver, Akasyalar, Parizyen ve Sayanora en bilinenler arasında.İsminin yazdığı ışıklı tabelalar, duvarlara camlara asılan boy boy afişler, performansını haber yapan gazeteler ve sahneden inmemesi için yükselen ‘bir daha’ , ‘bir daha’ sesleri… Bugünkü 40. Yıl kutlamasının habercisiymiş sanki.
40 yıla 4 Profesyonel Albüm, 7 Klip, Sözü Müziği kendisine ait 10’larca beste sığdırdı. Çokça Radyo ve televizyon programı sundu veya konuk olarak katıldı. Güçlü sesi, Mizah yönü ve taklit yeteneği ile Konserlerin, düğünlerin, etkinliklerin sevilen sanatçısı oldu. En son yer aldığı etkinlik kendi için düzenlenen bu sürpriz kutlama oldu . Sanatçıdan Habersiz A’dan Z’ye organizasyonun tüm detaylarını düşünen kızı Sunucu Eda Eren, gecenin sunumunu üstlendi. Kendisi Ulusal Kanallarda gerçekleştirdiği Tv programcılığı, Haber Muhabirliği ve Türkiye’yi aşan Etkinlik Sunumları ile tanınıyor. Basın-Medya camiasındaki bu başarısı, babası için özenle hazırlandığı geceye de yansımıştı. Baba Kız beraber şarkı da söylediler. Eda Eren’in sesi tam not aldı, katılımcılara ‘sen de bir albüm yap’ dedirtti. Ses Sanatçısı Müslüm Eren’in oyuncu/ ve sanat yönetmeni kardeşi Şahverdi Ali Eren de gecedeydi. Birçok film ve dizide rol alan oyuncu en çok Savaşçı Dizisindeki ‘Seyfi’ karakteriyle tanınıyor. Eren Soyunun yaşayan Çınarı; 82 yaşındaki anneleri Şahanım Eren’in de geceye katılması etkinliğin en anlamlı sürprizi oldu.
Gecenin unutulmaz anlarından birisi 40 yıllık sanat hayatının 35 yılında kendisine eşlik eden eşi Gülay Eren’e verilen plaket anıydı. Ailenin duygu dolu o anları, akıllara vefayı, sadakati, sevgiyi, saygıyı getirdi. Kutlamaların olmazsa olmazı pasta da unutulmamıştı. Üzerinde ‘40. Sanat yılın, 20. Yaş günün kutlu olsun’ yazıyordu :) Tüm katılımcılar mekandan büyük keyifle, heybelerine unutulmaz bir anı daha ekleyerek ayrıldı.
Etkinliğin baş mimarı Müslüm Eren’in kızı; Tv Programcısı/ Sunucu Eda Eren’di. İzmir Bayraklı’da bir mekanda düzenlenen kutlama; iş dünyası, sanat ve medya camiasından bir çok ismi biraraya getirdi. Özellikle Müzik Dünyasına birçok müzisyen kazandıran, onları cesaretlendiren, sahnelerinde çokça yer veren Eren için, birçok dostu oradaydı.




Ne güzel haber olmuş, emeğinize sağlık. Sizin radyonuzda da çok yer aldı Müslüm Eren. Teşekkür ederiz. Başarılar ????